Då var man nybliven särbo.

Av olika anledningar har jag och Fru S beslutat oss för att vara särbo ett tag.

Funderar lite på att börja blogga igen, vet dock ej om det kommer att ske som Herr S eller om jag skapar en ny plattform för det hela, det återstår att se.

Det är ju inte så många av ursprungsgänget kvar, även om jag till min stora glädje upptäckt att det är en hel del kvar trots allt.

Det är ju lite att läsa in, får se om jag hinner ikapp eller jag börjar om från noll igen.

 

//Herr S

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Då var man nybliven särbo.

 1. kloktok skriver:

  Hoppla! Det händer grejer ser jag.
  Visst är det många gamla AB-bloggare som har gett upp och det är ju trist… Inte lika lätt att se något inläggsflöde här på WP som det var på AB.
  Jag är en som fortfarande envisas med att formulera inlägg. 🙂 Mest för att hålla igång skrivförmågan och för att få ur mig sådant som stör mig… Så jag kan vara snäll irl! 😀

  Ha det gött!
  Fridens liljor

  • herrsspekulerar skriver:

   Ja här händer det grejor. Är inte riktigt säker på att jag hänger med, men saker sker i vilket fall som helst.

   Det var lättare att följa flöder på AB, kan iofs bero på att jag hade mer tid att spendera framför datorn då.

   Läser dina inlägg med stor behållning.

   //Herr S

 2. hasseochanna skriver:

  Som kloktok skriver, bristen på nyhetsflödet här jämfört med Aftonbladet är ju den stora grejen. Min blogg har fått många nya besökare den senaste tiden tack var att jag gjort reklam för den på Familjeliv. Men det är ju inte bloggare som läser, så kommentarerna är färre än någonsin, vilket ju också är lite trist.

  Jaha, för er del gäller det väl att se till att ni inte ser denna särbo-grej som ett misslyckande, utan som en tillfällig lösning. Allt är ju inte så svart-vitt alla gånger, det finns olika sätt att lösa saker på, under olika perioder.

  • herrsspekulerar skriver:

   Jag har alltid läst din blogg med stor behållning, gillar din stil helt enkelt.

   Just nu så är en särbo lösning det som funkar för oss, vad det leder till i framtiden får vi se då helt enkelt. Kärlken och lusten är starkare än någonsin.

   Vi har helt enkelt varit tvugna att fokusera på lite olika saker i livet, det gäller bara att hitta en lösning som funkar för alla inblandade.

   Jag ser det mer som att vi har tillgång till en lägenhet i stan där vi kan leka lite om vi känner för det, 😀

 3. *Mandy* skriver:

  Välkommen tillbaka hur du än väljer att göra det… men meddela oss för Guds skull om det blir i annan skepnad :). Ang särboskap, inget är enkelt när det gäller relationer, för egen del tror jag särboskap skulle vara melodin, om jag bara blev kär nån gång…
  *I’ve lost that loving feeling*

  • herrsspekulerar skriver:

   Tackar.

   Om jag startar en annan blogg så blir det väldigt få personer från gamla AB bloggen som får den adressen, hela poängen blir ju då att börja om.

   Ärligt talat så var jag först lite tveksam till att vara särbo, det finns klara fördelar, men visst finns det negativa saker också.

 4. MadamX skriver:

  *copy and paste mandys inlägg – sätter dock punkt efter ”… melodin”*

  • herrsspekulerar skriver:

   Blev glad av att se att du var kvar, har börjat läsa in mig på vad som hänt i din värld. Du verkar gladare än tidigare, ser saker för vad dom faktiskt är.

   Det finns fördelar med att vara särbo, det finns dock några negativa saker också, lite som livet i stort.

   //Herr S

 5. ninapinas skriver:

  Du minns inloggningen?
  *imponerad*

 6. Hydraul skriver:

  Av någon anledning så lästes din blogg titt som tätt, kanske inte kommenterade så mycket, men ändå…Relationsråd bidrar andra så gladeligen med ! =)

  • herrsspekulerar skriver:

   Har spenderat hyfsat många timmar på att läsa ifatt lite. Det är en liten konstig känsla att inte ha koll på något som man la ner hyfsat mycket tid på tidigare.

   Vi får se hur mycket tid det blir på bloggandet nu. Först gäller det ju att få iordning lägenheten, är ju roligare om det känns som ett hem och inte bara en plats man sover på.

   Någon form av erotiska foton och tankar lär ju återkomma nu när jag börjat blogga igen, som tidigare blandat med lite allmänna funderingar kring livet.

   //Herr S

 7. iashemlis skriver:

  Vill man så kan man, så är det särboförhållande som krävs för att behålla kärlek och lust så får man anpassa sig till det.. =)

  • herrsspekulerar skriver:

   Ärligt talat så är jag lite kluven till det hela, det känns både rätt och fel. Som det är nu så är det Fru S som behöver det här mest av oss två. Men det är nog en bra grej för oss båda, jag får ju också chansen att landa lite efter några lite väl turbulenta år.

 8. Granit skriver:

  Jag känner till folk som bott i varsin lägenhet i samma trappuppgång, för att det funkat, men bo ihop inte funkat. Så man ska nog vara klar över att det finns olika lösningar. Och ingen lösning behöver heller vara permanent, naturligtvis, även om det ibland kan vara lätt att tänka på dem så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s