Hur gör man när barnen blir äldre!

Hur fan får man ihop ett fungerande sexliv när barnen blir äldre, när dom orkar vara vakna längre än vad vi vuxna gör, när dom somnar/lägger sig samtidigt som vi gör.

Problemet är ju löst när dom är tillräckligt gamla för att spendera sin vakna tid på nätterna, när dom inte är hemma osv, men hur gör man innan dom blir så gamla?

Nu har vi ju bara barnen varannan vecka, så lite tid till vilda lekar blir det ju ändå. Ja vi hinner med sex även de veckor vi har barnen, men lite avbräck blir det nog allt.

Sen har jag ju lite andra funderingar kring det hela, vad händer när barnen blir äldre och börjar gå och komma lite som dom själva vill, hur fan planerar man för det hela då liksom?

En del saker är ju liksom lite svårare att förklara än andra.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Hur gör man när barnen blir äldre!

 1. Stina skriver:

  Det kan jag svara på! Ett sexliv existerar inte alls som innan. man vågar ju knappt gå naken utan att de kommer med en kommentar 😉

  En snabbis i köket är inte att tänka på *S* Mina är ju 18 och 20 år….. så du kan ju bara gissa vilka som lägger sig senast 😉

 2. ninapinas skriver:

  Man får skita i att planera så mkt.

  Vara lite spontana sas.

 3. Bobbie skriver:

  Nu måste jag bestämt återuppstå och ryta i lite…

  Man löser problemet om man har lust. Löser ni inte problemet så beror det INTE på barnen.
  (Sen kan man lite kalkylerat låta dem komma på sig en gång… Då händer det aldrig mer eftersom det mest avskyvärda en tonåring kan tänka sig är att vuxna ägnar sig åt ”sånt där”.)

  Oraklet har talat och återgår till Hades…

  • herrsspekulerar skriver:

   Nej självklart beror det inte på barnen. Det är ju hur vi vuxna hanterar det hela som utgör hindret.

   Jag tror ju på att ha ett fortsatt normalt sexliv, ja med lite reservation över att en del delar nog inte skall komma fram för tidigt, innan dom själva har fått en uppfattning om sex.

   //Herr S

 4. Granit skriver:

  Här har det väl hänt tex en gång att en barn kom in och oroligt undrade över vad det var som lät, så rytmiskt. Dagen efter – när han funderat lite över vår reaktion – kom han på vad det var han hade hört. 🙂

  Men ja, nog får man göra allt lite annorlunda, och framför allt inte överallt där man kanske skulle vilja, och inte precis när man skulle vilja, eller hur man skulle vilja. 🙂 Det var lättare när de satt som fastlåsta framför Bollibompa!

  • herrsspekulerar skriver:

   Som sagt så tror jag man får göra en del anpassningar, men det har ju sin charm att inte kunna få utlopp för sin lust när man vill, där den lusten får ligga där under ytan tills det kommer en möjlighet att släppa loss den.

   Precis som Bobbie är inne på så tror jag att det är en enormt pinsam upplevelse för dom flesta tonåringar att upptäcka att dom vuxna har sex. Fast när jag tänker efter så minns jag inte att jag reagerade speciellt startk över att mina föräldrar hade sex, såg det nog som kanska naturligt och självklart att dom hade sex, att jag hörde det ibland.

   //Herr S

 5. imsy skriver:

  Ni kan ju alltid rymma hemifrån!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s