Hur ofta händer det er?

En fråga riktad först och främst till kvinnorna här på bloggen, men självklart är det intressant med svar från dom manliga bloggarna också.

Hur ofta, om någonsin händer det att ni får uppmärksamhet av sexuell natur, ja ouppskattad sådan.

Personligen så kan jag uppleva att kvinnor i grupp, kan bli rätt så fräcka, ja rent av gå övergränsen, men min fråga handlar ju inte om det, utan om det är så att ni kvinnor upplever att ni får oänskad uppmärksamhet, ja rent av direkt fysisk sådan när ni är på arbetet, ute på krogen.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till Hur ofta händer det er?

 1. Stina Mitt i Livet skriver:

  Visst har det hänt även om det är sällan. arbetar på en plats där det är 80% män/killar så jag är ganska hårhudad. 🙂

 2. ryskroulette skriver:

  kan nog säga som Stina ….
  Jag tror det beror på hur ”känslig” man är …Vissa kvinnor kan ju ta illa åt sig bara en karl er på henne och ler !

  • herrsspekulerar skriver:

   Fast blir det inte känsligt såfort man känner att det inte är på skämt. Sen hur man hanterar det hela är ju en annan sak, är ju ganska övertygad om att du är en sådan person som ger ordentligt svar på tal i en sådan situation.

 3. Stina Mitt i Livet skriver:

  Hårhudad = hårdhudad… felskrivning… nej det måste man inte, men man måste ha en annan slags humor för att stå ut bland alla kommentarer – vilka är ganska många 😉

 4. ninapinas skriver:

  Här hemma händer det då och då, men kanske inte så ovälkommen sådan 😉

 5. Britta skriver:

  Här avhandlas alltid spännande ämnen;-) och därför har du fått en Blogaward av mig…om du kikar in på min sida. Ha en fin dag!

 6. porrgudinnan skriver:

  Tror aldrig det hänt i verkliga livet att det varit oupskattat, blir tvärtemot smickrad. Vad jag däremot INTE blir smickrad av är alla Män på mina prekära sidor som tar för givet att bara för att Jag har en profil där är med på exakt allt som kan tänkas föreslås. Eftersom frågorna ideligen ställs så måste det ju finnas Kvinnor som glatt hoppar i säng med Män utan bild, beskrivning, vett och sans, eller?

  • herrsspekulerar skriver:

   Det finns en oändlig källa av korkade män på den typen av sidor du menar, läskunnigheten bland män måste vara extremt låg i Sverige om man skall utgå från dom sidorna.

   Smicker är ju alltid trevligt.

 7. Miss H Davidson skriver:

  Jag tror det handlar lite om vad du utstrålar från början och vilken framtoning du har. Jag har 95% manliga gäster,alla i vuxen ålder. Endast en…äldre man tyckte han var jättelustig när han hela tiden anspelade på sex och underliv när han fått veta av någon annan vilken stad jag bott innan min nuvarande. Efter några strama leenden fick jag nog och sa att det var tur att jag var väluppfostrad och dessutom i tjänst…annars hade han åkt på däng…

  Sen får jag nog ganska ofta lite fräcka kommentarer men aldrig över gränsen…har alltid jobbat med män och haft män som gäster och det är klar skillnad på hur vi skattar saker,därmed verkligen inte menat att det är illa menat…liksom.

  Häromdagen sa en kund till mig att jag var ju riktigt mjuk och trevlig,det kunde man inte tro när man ser dig,sa han…du ser alltid så sval ut.Ja,nästan stram…*ler* Hm…jepp…sval och stram…*knyter snaran*

  • herrsspekulerar skriver:

   Så kan det säkert vara, fast då skuldbelägger man ju dom som utsätts för den typen av kränkningar. VIsst får man anpassa sig lite till den grupp man råkar befinna sig i, men inte hur mycket som helst och skall därmed inte behöva hänga på sexskämt osv.

 8. Henrico skriver:

  Kul inlägg.

  Jag håller med ovanstående som skriver att det beror på hur man mår eller känner sig. Ibland, nu var det ett bra tag sedan, känner i alla fall jag mig fullständigt oemotståndlig, he he, och vid dessa tidpunkter i livet har det faktiskt hänt en himla massa roliga och spännande saker.

  Med det kan jag väl också säga att jag aldrig tagit illa upp då det med all sannolikhet har berott på min enorma utstrålning. 🙂

 9. starkskör skriver:

  att få nån lite småfräck kommentar eller att nån kanske är lite mer fysisk mot en än ”normalt” (dvs kanske tar en på armen ofta eller lägger sin arm runt min midja)… det upplever jag ganska ofta… både bland manliga kompisar och på jobbet…
  … men jag känner om det är på ett nedlåtande, sliskigt sätt eller om det är med värme och humor bakom… och oftast anser jag att de inte går över någon gräns hos mig…. faktiskt aldrig… och de skulle aldrig drömma om att ta på mig nån annanstans utan mitt medgivande!

  där jag jobbar nu så kan det ibland komma nån kommentar som en del tjejer kanske skulle ta på fel sätt… men jag har ”känt av” grabbarna med min ”radar” och märker att det inte är illa eller nedlåtande menat… utan det är då en klumpig komplimang…. de rodnar fruktansvärt efteråt och jag får mig ett gott skratt :oD

  men på krogen kan det vara händer på en överallt men mest på mus och bröst!! rätt som det är känner man en hand mellan benen på en bakifrån eller att nån man möter passar på att klämma på brösten när de passerar…
  jag AVSKYR det!!!! >:o( jag HATAR det!!

  och jag avskyr hur tjejer kan bli i grupp när de är berusade… även om jag kan förstå vad som ligger bakom… man vill ”hämnas” på det man kanske ofta har fått vara med om själv… ta för sig på ett sätt män har ansett sig ha rätt till i eoner…..
  men det berättigar inte till ett likadant beteende tillbaka… tycker jag…. om man inte gillar att bli behandlad så själv så ska man inte göra lika tillbaka….

  det finns andra sätt att klargöra att att bli tafsad på inte är acceptabelt (som att nästan krossa kulorna på en för närgången karl i bastun *harkel*… fast det minns jag inte själv *hehe**hmmm*)….

 10. *mandy* skriver:

  Kan inte minnas att det hänt särskilt ofta, jag uppskattar det ju mestadels om det skulle hända.

  Hade en gång ett kompispar, gift sådant, som jag lekte lite med. Sedan tog mannen sig stooora friheter med att ta på mig så fort vi sågs och frun inte var i närheten (bla på barnkalas…) och DET kändes väldigt obehagligt. Kan låta löjligt, men är man vänner och träffas för sex är det EN sak och det gäller DÄR och DÅ… vilket vi var överens om innan…

  • herrsspekulerar skriver:

   Förstår att det känns olustigt att han började ta sig friheter vid ett tillfälle där ni var överrens om att ni inte skulle ha den typen av aktiviteter. Nu tror jag iofs att det är rätt så vanligt, att man har svårt att skilja på sin egen lust och den gemensamma lusten man är överrens om.

   En flört som inte innebär några krav är ju alltid trevligt, men när det förväntas att man skall agera på ett visst sätt så tenderar det till att bara bli jobbigt.

   //Herr S

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s