Det händer rätt så mycket på ett år.

Insåg att det hänt en jädrans massa det senaste året. För ett år sedan var jag utan jobb, nu jobbas det för fullt, lite väl mycket ibland kanske.

För ett år sedan så mådde jag inte speciellt bra psykiskt, höst deppandet gjorde inte saken bättre, nu känner jag mig pigg trots att jag har långa dagar och går upp tidigt.

På sexfronten var en del saker helt oprövade, nu gillas dom sakerna väldigt mycket av både mig och Fru S.

Jag har träffat nya vänner, en del väldigt oväntade, men dom dök upp lite oväntat och det glädjer mig mycket.

Så hur har ert senaste år varit, har det bara varit den vanliga lunken eller kan du se en skillnade på hur dit liv var för ett år sedan.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till Det händer rätt så mycket på ett år.

 1. ninapinas skriver:

  Mitt år har varit hektiskt. Började plugga för ett år sedan, full med lust och engagemang. Sen på våren tappade jag lusten lite, blev ganska överarbetad.
  Nu rullar det på bra jag har bara några månader kvar till ytterligare en examen. DET är jag stolt över.
  Det är väl mest det min värld cirkulerat kring.
  Mitt bloggande har också blivit mindre..jag har de bloggare jag vill runt mig iaf. Nya som gamla.

  • herrsspekulerar skriver:

   Ja du har ju verkligen haft ett hektiskt år.Jag är imponerad över hur du klarar av att plugga, jobba, ta hand om familj och hundar och ändå ha kvar ditt glada humör. För glad har jag upplevt dig.

   Ja bloggandet har ju blivit mindre, men det kanske blir så efter ett tag, att man vill utveckla de relationer man får via bloggen lite djupare.

 2. ninapinas skriver:

  Ja, eller kanske är det ett resultat av att Ab-bloggen las ner. Inte lika enkelt att resonera med andra längre, då håller man de andra lite mer ”tight” inpå sig. Vissa vill man ju inte tappa bort, precis när man lärt känna dem.
  Tack för fina ord. 🙂

  • herrsspekulerar skriver:

   Det krävs betydligt mer insats från en själv för att upptäcka inlägg som man vill kommentera, vara med och diskutera kring här på WP än vad det gjorde på AB, men det är kanske något bra även om det inte känns så för min del.

   //Herr S

 3. Bokmalen skriver:

  Oj, det var en intressant fråga.

  Mitt senaste år har varit väldigt omvälvande. Jag har fått insikter som en del har varit smärtsamma och en del har varit underbara. Jag är en annan människa än jag var för ett år sedan (på gott och ont). Jag har fått ytterligare en (eller) dimension/er i mitt sätt att tänka och vara.

  När det gäller bloggandet så har det fört en tynande tillvaro, men jag tror att den är på väg att blomma upp lite grann.

 4. dragonfly1977 skriver:

  2011 har inte varit mitt år 😦
  Får hoppas allt blir bättre..
  Gillar inte nya bloggen, är sällan inne nu förtiden.. /Puma77

 5. Miss H Davidson skriver:

  Mitt liv för ett år sen går inte att ens att jämföra med nu…ingenting är sig likt. Nu är det så bra…underbara insikter om mig och illavarslande om andra har varit oerhört nyttiga. Uppvaknande om vem som slumrat och egentligen velat ut i mig. I mitt gamla hade jag sakta tynat bort mentalt och blivit en bitter kvinna som ångrat allt jag inte gjorde när jag egentligen visste att jag ville och behövde.

  Lite så…*ler*

 6. Henrico skriver:

  Det har hänt så otroligt mycket att jag faktiskt fortfarande befinner mig i en liten chock och kan inte riktigt bena ut allt, än…

 7. kloktok skriver:

  Jooo, det händer jädrans massa på ett år!
  2010 var ett riktigt piss-år för min del som helhet och 2011 började på samma tema…
  Mycket död, begravningar, jobbcoaching, timanställning, pissiga arbetstider, väntan på cancerbesked, avliva jyckar, ha käresten i ”Aghfanistan”, bli dumpad, anhörigs svåra operation + rehab, bli arbetslös, praktisera, en av mina bästa vänners självmord, timanställning, utförsäkring från a-kassa, utan inkomst…
  Nu pluggar jag igen, så det har börjat bli lite mer struktur i vardagen + att jag upplever att jag bestämmer och styr mer över MIN tid… 🙂

  Ha det gött!
  Fridens liljor

 8. killyourdarlings skriver:

  Vad skönt att det har hänt många positiva saker i ditt liv.
  Det senaste året har varit katastrofal med pillerprovning, psykakutsbesök och krossad självkänsla. Det borde ju bara kunna bli bättre nu, eller hur?

  • herrsspekulerar skriver:

   Ja det är riktigt skönt att det har hänt så mycket bra, efter en allt för lång period av mycket skit. Hoppas det vänder för dig snart, det är tufft att tappa sin självkänsla, men förhoppningsvis så hittar du den snart igen, kommer tillbaka snart.

   Har ju delvis upplevt liknande känslor som du har och det är tufft, nog bra mycket tuffare än vad folk förstår.

 9. Andromeda skriver:

  Ofta är det så att det händer en hel del under ett år trots att man ibland inte tycker att det händer så mycket. Jag är mycket klokare nu än jag var för ett år sen 🙂

 10. starkskör skriver:

  vad glad jag blir av ditt inlägg :o)

  ja, jisses!!! det är en himmelsvid skillnad för mig!!! nu har jag ett jobb på en arbetsplats jag trivs ypperligt med… har flyttat ”hem” (för varje dag här i Västerås, där mina rötter är, så känner jag att jag är hemma!!)… och andra saker börjar falla på plats…

  det trodde jag inte för ett år sen!

 11. starkskör skriver:

  jäklar… dessa smilisar…. det ska bara ett stort smiiiiiil 😀
  … och inget annat 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s