Har inte haft tid att blogga.

Har haft fullt upp med livet i övrigt så har inte haft tid med bloggen, men ärligt talat så känns det inte som jag missat speciellt mycket. Det är som sagt inte lika roligt med bloggen längre, något som fler verkar ha liknande tankar kring.

Men jag saknar att ta del av era tankar, bara det att jag känner att jag inte hinner läsa dom, var på något sätt lättare att följa era tankar på AB.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Har inte haft tid att blogga.

 1. ninapinas skriver:

  Ibland har man ingen lust helt enkelt.
  Hittar liksom varken ord eller tankar som är värda att skriva ner.
  *kram*

  • herrsspekulerar skriver:

   Det är dåligt med lusten för skrivandet just nu, känns inte som det ger så mycket, det är ju inte samma respons här på WP som det var på AB. Framför allt så saknar jag att läsa alla andras inlägg, delta i den diskussioner som uppstod där.

 2. Andromeda skriver:

  Att man inte har tid att blogga är nog egentligen ganska bra. Bloggen har inte varit högt prioriterad hos mig heller den senaste tiden. Visst saknar jag AB-bloggen ibland men samtidigt är det lite skönt att det är lungare här. Det är inte lika lätt att bli fast för bloggen längre än man tänkt sig 🙂 Ha en fin kväll!

  • herrsspekulerar skriver:

   Det är verkligen inte lika lätt att fastna framför datorn numera, det är iofs något bra, men ibland kan jag sakna det intensiva på AB.

   Ikväll har jag spenderat rent för mycket tid på tåget, men en god bok gör ju den väntan lite lättare.

 3. kloktok skriver:

  Jo, det var lättare att följa med i ordflödet på Ab-bloggen. Lättare att liksom ”fönstershoppa”, välja och vraka bland intressanta rubriker, utan att för den skull tvingas kommentera för att generera en kommentar eller ett besök i sin egna blogg.
  På ett sätt är det ju sunt att bloggen inte är prioritet ett. 🙂
  Ha det gött!
  Fridens liljor

 4. evilgirl666 skriver:

  jag känner likadant..ab-bloggen var roligare.har knappt skrivit något sedan man kom hit..men det kanske är bra att man gör något annat..vad man nu gör..:)

 5. golfnerden skriver:

  Det är faktiskt skönt att inte blogga.
  Men jag måste säga att det är helt otroligt vad man har utvecklats under åren som man hängt på bloggen. Man har fått många tankeställare på både gott och ont.

  • herrsspekulerar skriver:

   Ja det är skönt, men samtidigt så saknar jag de diskussioner som fanns på AB, dom var riktigt utvecklande, man tvingades tänka till lite extra.

   Den typen av tankeställare dyker inte upp lika ofta längre.

 6. life is crystal clear skriver:

  Synd…vad ska vi andra göra under tiden?

 7. Fotografen skriver:

  Inte utan att man saknar AB-bloggen. Byter gärna bort alla hystiska finesser som finns här på WP mot tempot och ‘senast kommenterat på AB’

 8. onth3 skriver:

  Ja, jag kan bara instämma. Det är alldeles för tyst här, man sitter i sin egen bubbla och missar en massa.
  Jag säger som ”Fotografen” : det saknas senast kommenterat (och senaste inlägg).
  Att sedan finns hur mycket trix som helst på WP hjälper inte. Det är helt enkelt inte lika kul här. För tyst, för lugnt, för lite gensvar. För lite besökare…

  Ha det gott, och hälsa Fru S! 🙂

 9. v-slip skriver:

  pust, känner igen det du skriver. AB-bloggen var roligare eftersom man kunde följa med i realtid. Hoppas allt är bra med dig. och frugan. Och jobbet.

  • herrsspekulerar skriver:

   Det blir ju lite klubben för inbördes beundran här på WP, man missar en massa. diskussionerna blir inte speciellt livliga.

   Allt är bra med mig och Fru S, jobbet ger pengar, ganska bra sådana, dessutom så är det faktiskt givande och går på rätt håll så det kan nog bli riktigt bra lite längre fram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s