Nu avvecklar vi bloggen.

Herr S spekulerar har gjort sitt, det är dags att avveckla den här bloggen.

Vi får se om och i vilken form jag eventuellt dyker upp igen.

Jag har funderat rätt mycket kring det här med bloggen ett tag, känns inte riktigt som den är så intressant längre. Delvis så beror det på att jag känner att den kanske har gjort sitt, att det inte är speciellt intressanta inlägg i den längre, sen så har jag helt enkelt tröttnat på den i nuvarande form.

Finns mycket intressant att diskutera på bloggen, med andra bloggare nu gäller det bara att skapa rätt förutsättningar för det.

Själva sexbiten är intressant att diskutera, men det finns ju iofs andra forum för det, men det trista med det är att det då är en diskussion med redan frälsta och det ger inte lika mycket.

EDIT. Efter att ytterliggare en tankevurpa så finns det ju en möjlighet att göra inläggen hemliga, dvs bara dom jag vill skall läsa det får möjlighet, men då förlorar man ju samtidigt möjligheten till att få in nya synpunkter på saker och ting. Får nog ta mig en liten funderar till. Har jag sagt att jag kan vara rätt så rörig iblanb 😀

//Herr S

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till Nu avvecklar vi bloggen.

 1. life is crystal clear skriver:

  Nej, varför måste du avveckla?
  Jag vill inte…

  • herrsspekulerar skriver:

   Bloggen i sin nuvarande form har gjort sitt. Känns inte riktigt som jag kan vara mig själv helt enkelt och då är bloggen inte rolig längre. Det jag gillar med bloggen är att jag kan skriva om det mesta om än inte allt på bloggen.

   //Herr S

 2. Bokmalen skriver:

  Tråkigt, även om jag förstår precis. Det är inte alls lika roligt längre. Jag saknar alla diskussioner och besök både hos andra och besökare hos mig. Jag skulle önska att någon teknisk bevandrad person kunde åstadkomma en sida som liknar ABs senast kommenterade. Visst vore det bra?

  Jag hoppas vi ses igen. Stor kram

 3. kloktok skriver:

  Allting har en ände…
  Å nog varierar blogginspirationen…
  He, he. Så du kanske börjar blogga hemliga inlägg? Fått inspiration av Trollan? 🙂

  Ha det gött!
  Fridens liljor

 4. Granit skriver:

  Näe! Men! Näe!

 5. Miss H Davidson skriver:

  Du får byta till vilken form du vill, *tänker ut nån konstig form* bara du skriver…lite…Va va va?

  *slänger mig på golvet och slår med armarna*

 6. Lindalou skriver:

  Nej men var tråkigt. 😦 Men känns det inte bra så gör du ju rätt val. Hoppas du kommer på andra sätt att uttrycka dig. Man behöver nästan det.

  • herrsspekulerar skriver:

   Vet du vad Lindalou, det är trist. Men jag kom till en punkt där jag verkligen behövde fundera över mitt bloggande. Där jag känner att jag vill blogga om hela mitt liv, men samtidigt inte vill skapa problem för andra. Tyvärr så är ju alla inte lika öppna som man kan önska, där andras moral och behov av skvaller kan leda till problem för personer som betyder mycket för mig. Som betyder betydligt mycket mer än bloggen.

 7. ryskroulette skriver:

  *lägger mig bredvid miss HD och härmar *

 8. Nattfasa skriver:

  Dina texter kommer att vara saknade =)
  Men en gör vad en måste göra, och känns det inte bra, nä, då är det som det är.
  Hoppas ändå lite på att en kommer att få se mer av dig här, vid ett senare tillfälle =)

 9. Trollan skriver:

  Trollor inspirerar bara till storslag 😉
  Och jag håller med Herr S, skulle inte världen vara så fylld av skvallertackor utan egna liv så skulle inget behöva vara hemligt.

 10. kloktok skriver:

  Kul att se att det ännu kommit några inlägg från herr S…
  Ja, det har varit fascinerande att läsa dina inlägg. I ärlighetens namn när jag snubblade in på din blogg på AB-tiden blev jag fascinerad av hur någon kunde vara så fixerad vid sex att den enbart och uteslutande bloggade om sex. Undrade i mitt stilla sinne om din hjärna inte innehöll några andra tankar eller funderingar. 🙂 Du har bevisat motsatsen med råge. Gillar dina funderingar om olika ting för de får mig att tänka till. Så det så.

  • herrsspekulerar skriver:

   Min första tid på AB bloggen var rätt så begränsad om vi säger så. Det hade ju varit rätt så hemsk om jag inte hade haft några andra tankar än tankar om sex i olika former.

   Fast mitt nuvarande problem ligger väl i just det, att jag vill blogga om allt, då ökar ju risken för att jag inte blir anonym längre.

   Statistik är ju trevligt, men att man kan se hur många besök man har per dag skrämmer mig lite, det är rent för många som läser Herr S. Nu är jag ju inte i nivå med någon proffsbloggare, tror att många av dom bloggar jag läser har fler läsare, men det skrämmer mig lite att så många läser min blogg.

   //Herr S

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s