En låt från ungdomens glada dagar.

Första gången jag hörde den här låten var i en skivaffär i Kil, efter en episk resa från Göteborg, där vi hann med lite dispyter med den tyska gränspolisen, besök på strippklubb, offantliga mängder öl, ragg på 40 taggare, bli chockade över hur framåt 40 taggarna kunda vara osv.

Fast nu börjar det bli riktigt många år sedan, nu lever jag med en nästan 40 taggare, men låten är forfarande lika rolig.

//Herr S

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till En låt från ungdomens glada dagar.

 1. BobbieB skriver:

  Om du träffade på tysk gränspolis under en resa från Kil till Göteborg så måste du ha varit sanslöst full. Alternativt vara född omkring 1925 och ha kriminellt dåligt lokalsinne!

  • herrsspekulerar skriver:

   Nu skall den mogna damen inte vara så petig med orden, dåligt lokalsinne har jag inte, tvärtemot, jag har ett extremt bra lokalsinne, sanslöst full har jag varit några gånger i mitt, liv, denna resa var ett sådant tillfälle, fast det hjälpte nog till att gränspolisen fick för sig att vi var efterlysa mördare, som precis avrättat någon mc snubbe i Sverige 🙂 Tydligen så stämmde en sällskapet in väldigt bra på en misstänkt förövare, vårt mindre nyktra tillstånd och önskan om att besöka strippklubb, gjorde att vår toleransnivå för tyskgränspolis var lika med noll, inte en bra grej kan jag berätta.

 2. kloktok skriver:

  Jupp, det är ju en helt galen låt! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s